Workshop "Slaap je Fit"

Cursus/Workshop Slaap je Fit.

Heel veel mensen, van jong tot oud, kampen tegenwoordig met slaapproblemen. Een lange tijd niet goed kunnen slapen kan de energie en gezondheid ondermijnen. Er is inmiddels veel kennis in boeken te vinden over slaap en er zijn ook al heel veel online cursussen te volgen. Dit kan al voldoende hulp bieden, maar dikwijls ook niet.

Tijdens de workshop bestaat de groep uit maximaal 8 mensen en is er dus genoeg ruimte is voor vragen en interactie.

In de cursus/workshop is er de tijd om helderheid te krijgen in eigen slaapproblematiek en om praktisch te oefenen met ontspanning en andere rustgevende oefeningen.

Meerdere onderdelen zullen aan bod komen, zoals:

-Kennis over slaap en waarom dit zo veel de dag kan beïnvloeden en andersom.

-Informatie over wat de slaap bevordert en inzicht in wat de slaap kan remmen.

-Heel veel ondersteunende oefeningen voor ontspanning van het lichaam.

De cursus wordt geleid door Astrid en Nanneke. Astrid heeft een praktijk voor adem en ontspanningstherapie en cranio-sacraal therapie en Nanneke heeft een praktijk voor oefentherapie en slaap-oefentherapie.

Na deze cursus heb je mogelijk genoeg handvaten gekregen hoe je fitter overdag kan worden door beter te slapen en andersom, dat je ook weer beter zal slapen als je fitter bent. 

Locatie:

De locaties zijn meestal binnen. Maar ook worden er een paar cursussen buiten gegeven, omdat buiten zijn in de natuur zeer ondersteunend kan zijn bij ontspanning en slaapkwaliteit.

Zie voor locatie en tijden in de agenda.

Tarieven:

De tarieven zijn afhankelijk van de locatie en de duur van de workshop en of er ook een lunch bij inbegrepen is.

Zie voor de tarieven ook de agenda.