Water

Ik ben maar water,
Zei de regendruppel

Je schittert,
Zei de zon

Let op: per 1-1-2023 is de praktijk verhuisd naar  Bosbouwkamp 12, 8381 AJ Vledder

 Welkom bij Praktijk Astrid Schoenmaker
De praktijk voor Craniosacraaltherapie en adem- en ontspanningstherapie 

Ieder mens is uniek en schitterend en heeft recht op een gelukkig en gezond leven, zoals die magische druppel in een regenbui.

Ben je op zoek naar een manier om je gezonder en gelukkiger te voelen en heb je al een tijdje klachten, die maar blijven behouden, zonder directe aanwijsbare medische reden, help ik je graag te onderzoeken wat de onderliggende oorzaak zou kunnen zijn.

Zowel de Craniosacraaltherapie als de adem- en ontspanningstherapie dragen bij aan meer begrip voor en meer grip op het eigen leven. Beide helpen je om meer verantwoordelijkheid te leren dragen voor je eigen gezondheid. Na een uitgebreide intake, v oorgaand aan de behandeling, overleg ik met je welke behandeling het jou en jouw hulpvraag beste geschikt is, maar vaak zal ik een combinatie van beide therapieën gebruiken, deze prachtig op elkaar samengevoegd.

Therapieën
Op de onderstaande links is meer informatie te vinden over de therapieën:

Adem en ontspanningstherapie
Craniosacraaltherapie